Over ons

DE GESCHIEDENIS VAN DE PROEFMEESTERS

De Proefmeester was de persoon bij een gilde die de kwaliteit beoordeelde van de producten die bij toetreding tot het gilde werden voorgelegd.

Nieuwe gildeleden dienden een meesterproef in te leveren waaruit de bekwaamheid van de betrokkene bleek. Je kon dus niet zomaar lid worden van een gilde. Na een lange tijd (meestal tussen de vijf en negen jaar) gezel te zijn geweest kon je de meesterproef afleggen. De meesterproef was een soort stage-afsluiting waarbij je echt liet zien dat je het vak meester was.

Bij eerder ingeschreven gildeleden controleerde De Proefmeester de handhaving van de binnen het gilde overeengekomen kwaliteit.

MISSIE & VISIE

  • Missie:

Onze missie is om pure, eerlijke en authentieke producten te creëren die mensen echt waarderen. De combinatie van verse ingrediënten en de kennis, ervaring en bevlogenheid van De Proefmeesters zorgen voor een ultieme smaakexplosie en beleving.

  • Visie:

Wij streven erna om iedereen die verantwoord en eerlijk voedsel wil consumeren de kans te geven om hun voeding te verrijken met onze lekkere kwaliteitsproducten. Wij hebben vanuit onze biologische achtergrond aandacht voor het milieu, uw smaakbeleving en onze aarde.

WIE ZIJN DE PROEFMEESTERS?

Ons team bestaat uit drie personen.

Frank is de bevlogen Proefmeester die de gerechtverrijkers creëert vanuit zijn ervaring en kennis van de biologie en receptuur.

Jacqueline coördineert als enthousiaste klantmanager het contact met de gebruikers en de promotie op de beurzen.

Tim is onze evenzo enthousiaste en een zeer creatieve Design en marketing specialist. Kortom een topteam!